TEATRE PRINCIPAL DE VALLS - 1991
Col·laboradors : Francesc Labastida, Agustí Obiol,arq. Joan Ardèvol, Ferran Pelegrino, apar.

La restauració d'aquest teatre es va dur a terme amb l'esperit de mantenir-lo com una de les sales característiques i més antigues del país.
La petita intervenció, portada a terme amb varies fases, va ser mantenir la seva construcció inicial concebuda per l'arquitecte I. Jordá en el S.XIX en forma circular, adaptant les noves idees de la Il·lustració en el què l'assistència del públic al teatre formava part dels atributs dels nous rituals de la vida social.
Per tant la rehabilitació que es va plantejar va ser el manteniment de la sala en forma circular històrica. Es va modificar la boca d'escena, es va recuperar l'espai de l'antic cercle com a foyer a través d'una escala lateral, es va recalçar la torre escènica i varis annexes , es creà el saló principal a façana així com un porxo a la mateixa.

 

 

 

 

TEATRE CIRVIANUM DE TORELLÓ - 1991-1994
Col·laboradors : Francesc Labastida, Agustí Obiol, Gustau Gili Galfetti,arq. Joan Ardèvol, Ferran Pelegrino, apar.

El plantejament per la rehabilitació del teatre tenia un primer condicionant per l'Administració Local; la recuperació de part de l'edifici existent molt malmès per les diverses etapes que va patir al llarg dels anys. Es va netejar la façana recuperant la imatge anterior,l'interior es va adequar a les necessitats pròpies per teatre, cinema, sales d'actes públics, modificant els accessos, ampliant la visibilitat d'escena, acondicionant l'acústica i afegint serveis annexes dotant-los d'una nova imatge per el seu nou funcionament.