PALAU PATI LLIMONA I CORREU VELL - 1983-1991
Col·laboradors : Gustau Gili, Francesc Labastida, Agustí Obiol, arquitecte

L'objectiu del projecte és la recuperació conjunta de dos edificis: el Pati LLimona i el Correu Vell com a centre cívic per posar en valor els nous criteris de restauració de la muralla romana en el centre històric de Barcelona.
Aquest edifici es troba construït sobre dues torres Romanes senceres i una tercera al límit de la Porta Decumana. En el curs de la rehabilitació es recupera un dels portals per vianants i l'arc central de la porta de Mar. El cos central originari de l'edifici del Palau Marc (S.XII-XIII), està assentat sobre la tramada de la muralla central on s'hi recuperen estucs pintats al fresc a les parets de les sales i l'enteixinat de la sala principal. Aquest palau passarà més tard a la Família Gualbes (S.XIII-XVIII) comerciants en or i que hi faran diverses ampliacions i transformacions.

En l'interès de la recuperació de l'estructura dels carrers medievals també s'inclou el projecte del Palau del Correu Vell (S.XVI), anomenat així a causa del servei que oferia a la ciutat. Es tracta d'una gran casa barcelonina amb pati central descobert, grans finestrals a l'estil del Palau del Lloctinent i escala exterior com les existents en el carrer Moncada. La rehabilitació portada a terme dels edificis, carrers i muralla i la col·laboració en les pintures murals amb Hernández Pijoan, té la vocació de ser adaptable a les necessitats canviants de la ciutat.